Kategorier
Blogging

Bitcoin

Bitcoin

Bitcoin er måten du og jeg kan overleve på hvis det kommer en ny finanskrise. Finanskrisen har satt dype spor i oss alle. Vi husker alle at folk hoppet fra balkonger i New York og at bankfolk mistet jobbene sine. Det var kun en del av bankkrisen. Den største delen av krisen var at folk, vanlige folk, mistet hus, sparepenger og pensjonen sin. Dette fordi folk som jobber med penger hver eneste dag var villige til å ta en risiko som ikke var kalkulert nok til at man burde ta den. Har du noe som du ikke har råd til å tape bør du begrense risikoen på en slik måte at du faktisk ikke kan tape det vi snakker om.

Bitcoin er en måte hvor du slipper å komme inn i systemene til bankfolk og andre. Er du i deres system blir du også eksponert mot deres problemer. Du kan fort havne i situasjoner hvor det kun er deg og noen få sparepenger igjen. Den beste måten å spare er ved å heller putte pengene et sted hvor du er sikker på at de ikke blir borte. Gull er en slik måte. Kjøper du gull vil du ikke miste pengene dine. Om du skal kjøpe Bitcoin kan du bruke nettsiden https://kjopebitcoin.com for en liste med kryptobørser hvor du kan handle.

Bruke Bitcoin

Når du eier Bitcoin kan det være ganske greit å vite hvor du kan bruke Bitcoin. Du kan bruke dem på steder hvor det er tillatt å bruke dem. Det letteste er faktisk å gå på Bitcoin og se der. Det finnes sider som jobber med Bitcoin som har kart og andre måter hvor du kan søke deg inn på det landet hvor du er å se brukersteder og andre måter du kan bruke Bitcoin, hvis det er det du har lyst til. Det finnes mange fine måter å bruke Bitcoin på som å kjøpe seg en kake eller en kaffe på en kafe. Det skader ingen og det er morsomt å se at du faktisk kan bruke verdiene i den vanlige verden og ikke bare overføre verdiene på nett.

Selge Bitcoin

Når du eier Bitcoin kan det være greit å vite hvordan du kan selge Bitcoin igjen. Det er ikke noen vits å sitte på dem over veldig lang tid om du ikke vet hvordan du skal bli kvitt dem. Når det er sagt er det ganske lett å finne en vei for å bli kvitt disse verdiene. Du kan søke på internett med et par tastetrykk og raskt komme til en side som hjelper deg med å komme i kontakt med andre som også har Bitcoin eller vil ha Bitcoin. Disse kalles børser og kan sette deg i kontakt med kjøpere på ganske kort tid.